Blogger Backgrounds

Wednesday, 14 December 2011

Saye budak baru belajar....

Hmmmm.... sebenanye x penah tepikir po nak buat blog semuanye sbb fana pemilik blog http://nifdanmsar.blogspot.com/ die la yang telah mendorong saye untuk membuat blog... emmmm... nak tau ke pasal saye...  name saye yang sebenarnye ialah ERNA MARLINA BINTI RAHIMI.... name daniella tu dapat dari TAYLOR DANIEL LAUTNER minat sgt dgn die sjk tgk cite Sharkboy & Lavagirl... Twilight jgn cakap arr... siap beli lagi novel die... Umur plak korang kire la sndiri erna lahir taon  1996... 22.11.1996...  lahir kat Hospital Port Dickson jadi erna ni org Negeri 9.... erna ade 4 org adek-beradek... erna ank pertame so... banyak la tanggungjawab... sebenanye x tau la nak cite ape lagi... biase la budak baru belajar la katekan...


ni gamba family rna belah mama ramai kan kitorang kalau berkumpol x sah kalo x ambik gamba..


ni gamba mase erna form 1 dulu...

ni gamba gedik kitorang...4 beradek

ni ayah ena at moto atok...

ni gamba dgn moyang tahon ni die 100 taon...



1 comment: